Szakállas bácsik és közmunkások
2015. március 15. írta: coog

Szakállas bácsik és közmunkások

Legyünk őszinték, megvan annak a diszkrét bája, mikoris az igen sajátosan beteges gondolatmenettel rendelkező szélső liberális önjelölt önjogvédők minden mondatban  rasszizmust, antiszemitizmust, nácizmust látva rendre megkövetelik a pc beszédet, (Ugye mindannyian emlékezünk azon évekkel ezelőtti szösszenetre, mikor a "szakállas bácsik" kifejezést értékelte a libsi horda antiszemita beszédnek, majd egy emberként álltak ki az "ismételten épp erősödő antiszemitizmus ellen" persze akkor is az utolsó órában voltunk az épp  utcán masírozni készülő SA csapatok előtt, mint azóta minden héten, mikoris érv híján ismételten a nácizás kerülne előtérbe   ) ám  ők maguk gond nélkül leközmunkásozzák az egyébként rendesen dolgozó cigány kollégájukat.

Külön megmosolyogtató a libsi jogvédők értetlenkedése, mintha nem ők adnák nap nap után tanúbizonyságát az alternatív értelmezés gyakorlati "hasznának", mely lehetőséget teremt egy újabb rettegéshullámra, esetleg pár plusz támogatás/konferencia/tanulmány kapcsán történő pénzgyűjtésre, noha a szakállas bácsiktól viszonylagosan nehezebb feladat eljutni a tomboló antiszemitizmusig, mint a név alapján leközmunkásozott újságíró kapcsán megemlíteni a nyilvánvaló összefüggést.

Részemről most sem a pc beszédet hiányolom, egész egyszerűen felháborítónak, alpárinak, végtelenül taplónak  találom, hogy az egyébként származását büszkén vállaló rendes dolgos munkavállaló kapcsán ilyen megjegyzéseket engedjen meg magának egy jött ment firkász, aki nem mellesleg kollégája az említett újságírónak.

Úgy látszik az etnikai hovatartozásra oly érzékeny libsik csak és kizárólag addig éreznek együtt az "elnyomottakkal" ameddig azt érdekeik megkívánják, amint egy libsinek nem tetsző, libsi képzettársítással érintett -jelen esetben kormánypárti médiumban - dolgozó cigány kollégáról van abban az esetben elsőként élnek a szélsőjobbnak vindikált jelzőkkel és tesznek megjegyzést származásra és vélt kvalitásokra. Megjegyzem Orsós Róbert előbb talál munkát szakmai kvalitásai alapján mint a rá megjegyzést tevő HVG által fenntartott hivatásos rettegő. 

„Orsós Róbert nagy jövő előtt áll, már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána sajnos a közmunka marad csak. Addig valaki intézzen neki gyorsan egy trafikot!

A bejegyzés trackback címe:

https://pcevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr777273465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása