Dilettáns MNB
2015. február 27. írta: coog

Dilettáns MNB

Átalakulása óta folyamatosan a támadások középpontjában áll Matolcsy MNB-je, visszatérő érv a szakmaiatlanság és a túl sok feladat MNBhez rendelése.

Némineműleg nehézkes lehet a MNBt támadóknak magyarázatot adni azon tényre, hogy egy sajtóhírek szerint 100 milliárd forintos csalást/sikkasztást, -mely összeg nyilvánvalóan évek hosszú sora alatt duzzadt ekkorára-, miért nem sikerült feltárnia a MNB előtt, nyilvánvalóan a szakmai tudás csúcsát képviselő felügyeleti szerveknek.

A mindennemű szakmai tudást nélkülöző MNBnek 10 év után egyedüliként sikerült feltárnia egy 100 milliárd forintos csalást, rejtély, hogy, ha egy ilyen méretű csalást nem sikerült feltárnia a korábbi ellenőrző rendszernek, akkor hány kisebb mértékű csalás feltárása vár még a képzetlen jegybanki dolgozókra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pcevagy.blog.hu/api/trackback/id/tr997225881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása